עוגיות רייבה

עוגיות בוטנים מופלאות, פריכות ועדינות מהמטבח המרוקאי של סבתא רחמה.

העוגיות המופלאות האלה, ממטבחה של סבתא רחמה הן עוגיות של "כמה שנכנס". הן מסוג העוגיות של הסבתות המרוקאיות שידן דייקה בכמויות ולעולם לא שקלו את המצרכים שנכנסו לעוגיות. הן מאוד קלות להכנה, מאוד זריזות והכי חשוב, כל כך טעימות שצריך להיזהר מקירבתן.

DSC_0828למצרכים:

1 כוס בוטנים מולבנים טבעיים (לא קלויים) טחונים (במג'ימיקס)

2 כוסות שמן

2 כוסות סוכר

1 כפית קינמון

קמח תופח – כמה שנכנס (מיד אסביר)

חצאי בוטנים לעיטור

להכנה:

1. לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הסוכר, הבוטנים, השמן והקינמון ולערבב עד איחוד.

2. להוסיף קמח תופח לאט לאט. הכוונה היא שכל עוד הבצק מסוגל לספוג קמח – להוסיף. לשים לב! צריכים לקבל בצק נוח למגע ונול לגלגול של כדורים. להערכתי מגובר בחצי ק"ג קמח.

DSC_0815

3. לכדרר כדורים בקוטר של כ- 5 ב"מ ובמרכז כל עוגיה לנעוץ חצי בוטן.

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!