עוגיות פילו עם שוקולד וקוקוס

עוגיות פילו משגעות במילוי של שוקולד וקוקוס. קריספיות, כאלה שמתפצפות ובפה ומשאירות טעם של עוד…

DSC_0440

למצרכים:

1 חבילת עלי פילו מופשרים לילה במקרר

תרסיס שמן

למילוי:

1 צנצנת של ממרח שוקולד נוטלה או השחר

2 כוסות פירורי עוגיות (הכי טעים עם לוטוס)

200 גרם קוקוס

להכנה:

1. להניח דף פילו על משטח עבודה, לרסס אותו בתרסיס שמן. מעליו להניח עוד עלה. למרוח על העלה ממרח שוקולד, לפזר מעליו פירורי עוגיות ומעל לפזר קוקוס. לגלגל את העלה מעל המלית ולהצמיד אותו היטב למלית. לרסס את המשך העלה בתרסיס שמן ולסגור לצורת רולדה. להמשיך כך עם שאר העלים.

DSC_0412

3. להניח את הרולדות על תבנית עם נייר אפיה ולחתוך לפרוסות בעובי  4 ס”מ. לרסס אותן מעל בתרסיס שמן.

DSC_0420

4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.

5. לשמור בקופסה אטומה. ולהחביא אותן!

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב