עוגיות חלבה שוקולד

השילוב ההרמוני והמיוחד בין חלבה לשוקולד, יצר עוגיות משגעות, בריאות, נימוחות וטעימות להפליא. ללא ביצים, לא מתוקות מדי, בקיצור – זו העוגיה שתרצו שתהיה בצנצנת העוגיות על השיש.

17309084_10210293657672652_6765196758272405586_n

את העוגיות הללו יצרתי על בסיס עוגיות שהייתי מכינה בעבר. עוגיות טחינה. כשחברת אחווה יצרה מוצר של טחינה עם שוקולד ללא סוכר ידעתי שאוכל לשלב את העוגיות הנפלאות הללו עם שוקולד. לא טעיתי. זו הצלחה!

למצרכים:

3 כוסות קמח תופח

1 כוס טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר (של חברת אחווה)

1 כוס סוכר

200 גרם חמאה רכה

אופן ההכנה:

פשוט מאוד! לערבב בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר, להוסיף את הטחינה ולבסוף את הקמח.

ליצור עיגולים קטנים (בקוטר 4 ס"מ) הן תופחות.

להניח אותן בצורה מרווחת בתבנית אפיה על נייר אפיה.

לאפות בחום של 170 מעלות למשך 20 דק.

לקרר אותן היטב ולהניח אותן בזהירות בקופסא אטומה.

תכינו קפה, קחו לכם צלחת עוגיות ותתפנקו!

ב ה צ ל ח ה!