עגבניות ממולאות

בחורה עם מחשב נייד

 

 

 

עגבניות ממולאות בכל טוב.
הרבה עבודה אבל שווה- לרוקן את העגבניות בכפית.
למלית רבע קילו בשר טחון ,2 כוסות אורז שבושל עם כוס מים חצי בישול,
יש פה רוטב עגבניות שהכנתי קודם כמו מטבוחה עם שום ,פלפל חריף סוכר ומלח .
שמתי 2 כפות ועוד 2 עגבניות מגוררות.
כפית פלפל שחור גרוס גס ,חצי כפית כמון ,בצל קצוץ דק,חצי חבילה כוסברה קצוצה,כוס גדושה אפונה .
כפית מלח.3 כפות שמן .בוחשים היטב וממלאים את העגבניות .
מסדרים בתבנית.מכינים רוטב עגבניות טעים אפשר רוטב עגבניות ללזניה של יכין הוא טעים.
במקרה שלי שמתי מהרוטב שלי 3 כפות גדושות ו3 כוסות מים.
מלח וסוכר לפי הטעם. והכנסתי לתנור .
בתאבון .
שווה להכין בבית את רוטב העגבניות בכמות גדולה ולהשתמש בבישול איתו במקום רסק קנוי. הוא סמיך ומתובל.

 

 

עגבניות ממולאות

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.