סקס, קוק ופוטושופ

לפעמים, כשעובר עליי יום רע או שאני סתם מרגישה לא במיטבי, ואני נתקלת פתאום בתמונות שבהן אני נראית יפה, זה גורם לי להרגיש שוב טוב עם עצמי. נשמע לכן שטחי? חכו.

SALOONA2f

מחקרים מוכיחים: 1. יש קשר ישיר בין הדימוי העצמי שלנו לרמת המוטיבציה וההישגים שלנו בקריירה ובזוגיות. 2. הדרך בה אנו רואים את עצמנו היא ההשתקפות של הדרך בה נחיה. 3. ככל שנקיף את עצמנו באנשים שרואים את גדולתנו, כך יהיה לנו קל יותר להאמין בה ולהטמיע אותה בתוכנו, והרי “אם נשכח את גדולתנו – אנו שוכחים את עצמנו” (לא אני אמרתי, הרב קוק אמר).

מאז שאני זוכרת את עצמי, תמיד נמשכתי לאסתטיקה. אני חושבת שבגלל זה יש לי רק תמונה אחת מהילדות שלי שהיא יפה בעיניי. אחת! אמא שלי מספרת, שכשהייתי קטנה והיינו עוברות ליד שלט של חנות כלשהי, הייתי רוטנת: “איזה שלט מכוער!” והיא, המורה ללשון, היתה מתפלאת: “רויתי, מדוע אכפת לך כיצד נראה השלט? העיקר שהוא כתוב נכון”. אז לא היתה מודעות גבוהה לעיצוב. לא בסבנטיז. אמא אומרת, שתמיד ידעה שאעסוק במשהו שקשור לאמנות. האובססיה הזו שהיתה לי לקחת משהו, לראות את היופי שבו ואז להביא אותו לשלמות הויזואלית שלו ולהוציא אותו לאור כדי שכולם יראו אותו כמו שאני רואה אותו (ואז יראו כמה שאני צודקת. יש!:) הובילה אותי לכל המקומות אליהם הגעתי בחיים: לציור, לעיצוב, לפוטושופ, לאמנות. הצילום, כמובן, תמיד ניצח על התזמורת.
SALOONA2g

נחזור לקשר בין איך שאנחנו נראים לאנרגיה שלנו? ראיתי את זה קורה. ראיתי את המצולמת הראשונה שלי (שממש שנאה להצטלם אבל לא היתה לה ברירה) מתפעלת לראשונה מהפורטרטים שלה, מתחילה לטפח את עצמה יותר, להרגיש יותר סקסית, ללכת עם ראש מורם יותר, להעיז יותר. גם השניה, השלישית, וכל היתר, כולן התחילו לפרוח אחרי שראו כמה שהן יפות באמת, ואז הבנתי: זה מה שאני רוצה לעשות עם החיים שלי. זה מה שגורם לי לקום שמחה ומלאת אנרגיה בבוקר. “היופי בעיני המתבונן” אומרת לי הבסטי שלי “ואת רואה בכל אחת את היופי וגורמת לכל מתבונן לראות אותו גם”.

SALOONA2d

התשוקה שלי בחיים היא לתת גם לך אנרגיה שתאפשר לך להרגיש יפה יותר, נחשקת יותר, שמחה יותר, אמא טובה יותר, ואת זה אני יודעת לעשות דרך הצילום, העריכה, והכיף שבדרך. נכון, צילום טוב מורכב מקומפוזיציה טובה, זווית נכונה, תנאי אור אופטימליים וכולי וכולי, אבל הכי חשוב: הוא מורכב ממה שאת משדרת. את לא צריכה להיות לינדה אבנג’ליסטה כדי לצאת יפה בתמונות, רק ליהנות, ואת צריכה בנאדם אחד עם מצלמה שרואה אותך, יודע לתפוס את האור שיוצא ממך באותו הרגע, להנציח אותו ואחר כך להאיר בו את כולם.

SALOONA2b

אז בואי לסשן כיפי איתי, בטבע, באור טבעי, עם נשנושים ומוסיקה ויין. נקשקש, נצחק, נצטלם. יהיה כיף. אני זורמת, אבל לא שותה. זה מוציא אותי מפוקוס.

SALOONA2e

כל הצילומים בפוסט צולמו ע"י רוית סהר – צלמת נשים

MyLogoPhotographer_B
https://pikpage.vip/ravitsahar/
פייסבוק: רוית סהר | צלמת נשים
אינסטוש: ravit.sahar.photographer
לינקדאין: Ravit Sahar
(אתר: עדיין בבנייה)