סקיני פסטה

סלט, תוספת ופשטידה עם אטריות סקיני פסטה דלות קלוריות

אני במלחמה יומיומית עם המשקל ותמיד מחפשת מוצרים חדשים, שיאפשרו לי לאכול בלי נקיפות מצפון וגם יהיו מזינים וטעימים ולכן שמחתי להכיר את סקיני פסטה, אטריות בלי סוכר, עם 9 קלוריות בלבד ל-100 גרם. לאיטריות אין טעם והן סופגות את הטעמים של האוכל שמכינים איתן. שלבתי אותן בארוחות וגיליתי דרך נפלאה לארוחה משביעה וטעימה. אפשר לאכול כתוספת או כארוחה בפני עצמה.
promo_short

סקיני פסטה נודלס עם ירקות מוקפצים

מצרכים :
1 כף שמן לטיגון
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
1 כרובית בינונית מופרדת לפרחים
1 חבילה סקיני פסטה נודלס
3 כפות רוטב סויה
מעט פלפל צ'ילי גרוס

IMG_3377

אופן ההכנה :
1. מטגנים את הבצל בשמן החם עד הזהבה.
2. מוסיפים את קוביות הגזר, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד 3-4 דקות.
3. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לטגן / לבשל יחד עד שהירקות רכים למאכל (לא מידי. רצוי שישארו קריספיים לנגיסה).
4. בינתיים מכינים את הסקיני פסטה : מוציאים את שקית הנודלס מתוך האריזה, שופכים את תוכן השקית למסננת, שוטפים את הנודלס היטב במים חמים ומבשלים על מחבת יבשה 2-3 דקות. מורידים מהאש.
5. כשהירקות מוכנים מוסיפים את רוטב הסויה ואת פלפל הצ'ילי ומערבבים.
6. מוסיפים את הסקיני פסטה המוכנה, מערבבים ומבשלים יחד עוד 2 דקות לספיגת טעמים. מורידים מהאש ואוכלים.

IMG_3385

סקיני פסטה אורז עם ירקות

מצרכים :
1 כף שמן לטיגון
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות קטנטנות
1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנטנות
2 פלפלים אדומים קטנים חתוכים לקוביות קטנטנות
1 חבילה סקיני פסטה אורז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

IMG_3387

אופן ההכנה :
1. מטגנים את הבצל בשמן החם עד הזהבה.
2. מוסיפים את קוביות הגזר והפלפל, מערבבים וממשיכים לטגן יחד עוד 5 דקות עד שהירקות מתרככים.
3. בינתיים מכינים את הסקיני פסטה : מוציאים את שקית האורז מתוך האריזה, שופכים את תוכן השקית למסננת, שוטפים את האורז היטב במים חמים.
5. כשהירקות מוכנים מוסיפים את הסקיני פסטה, מלח ופלפל שחור, מערבבים ומבשלים יחד עוד 5 דקות לספיגת טעמים. מורידים מהאש ואוכלים.

IMG_3389

פשטידת סקיני פסטה

מצרכים :
150 ג' גבינה לבנה
150 ג' גבינה בולגרית מפוררת
1 ביצה
1 חבילה סקיני פסטה ספגטי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה :
1. מערבבים בקערה גבינות, ביצה ותבלינים.
2. מכינים את הסקיני פסטה : מוציאים את שקית הספגטי מתוך האריזה, שופכים את תוכן השקית למסננת, שוטפים את הספגטי היטב במים חמים ומבשלים על מחבת יבשה 2-3 דקות. מורידים מהאש.
3. מוסיפים את הסקיני פסטה לתערובת הגבינות, מערבבים ומעבירים לתבנית פיירקס קטנה.
4. אופים בחום של 180-200 מעלות במשך כ-45 דקות, עד שפני המאפה יבשים ומתחילים להזהיב.

IMG_3395

איפה, כמה ?

סקיני פסטה – אטריות בצורת נודלס, ספגטי או אורז

אטריות ללא סוכר, ללא גלוטן, ללא שומן, ללא מלח, ללא כולסטרול וללא חומרים משמרים

חבילה של 200 גרם  – 9.80 ₪ ליחידה.

אפשר לרכוש באריזת חסכון משפחתית.

פרטים נוספים והזמנות:  1-700-70-20-10 ובאתר האינטרנט