שיבולת שועל היא הכוכבת של חמשת מיני דגן. אחת מהפחות מהונדסות גנטית, ולכן בריאה יותר, מרגיעה את הקיבה, מאזנת ומעניקה תחושת שובע.
סקיני פסטה שיבולת שועל ללא גלוטן מתאים למטבח הצמחוני והטבעוני, לנגמלים מסוכר וגלוטן, לנמנעים מחלבון ולחולי סכרת וצליאק.
סקיני פסטה שיבולת שועל ללא גלוטן מגיע בצורת אטריות נודלס, פתיתים או פטוצ'יני, מוכנים לאכילה, ב- 29 קלוריות בלבד למאה גרם. טעמם ניטראלי, בדומה לפסטה ללא מלח או תבלינים, והם סופגים את טעם חומרי הגלם עימם הם מוגשים. סקיני פסטה שיבולת שועל ללא גלוטן מסייע לתחושת שובע מופחתת קלוריות אמיתית, ובכך אידיאלית לתפריט של כל מי שנמצא בתהליך ירידה במשקל ולשומרים על תזונה מאוזנת כחלק מאורח חיים בריא.
האטריות מכילות שיבולת שועל ללא גלוטן, המסייעת בעיכול ומומלצת על ידי ארגון הלב האמריקאי, בשל יכולותיה לסייע בהורדת רמות הכולסטרול בדם. הן אורגניות ללא תוספת סוכר, ללא גלוטן, ללא שומן, נתרן, כולסטרול או חומרים משמרים, ועשירות בסיבים תזונתיים. יש להן ערך הגליקמי נמוך במיוחד, כאשר רכיב צמח הקונג'אק בהן, ידוע כסופח מים עד פי 200 מגודלו, ובכך מסייע לתחושת שובע משמעותית ובנוסף נקשר למולקולות השומן ומונע את ספיגתן במעי, תוך שהוא מסייע במניעת השמנת יתר ובהפחתת רמות הכולסטרול בדם.
המוצר מגיע בשקית אטומה המכילה מים, לאחר שכבר עבר תהליך של בישול, מה שמקל על הרכבת המנה: מסננים ומגישים עם רטבים, סלטים, או בשילוב באפייה ובבישול.
דבר הבלוגרית
טעמתי את האיטריות קונג'אק ואלו עם השיבולת שועל הן הכי מוצלחות מכל הסדרה.
המיוחד באיטריות סקיני פסטה שיבולת שועל היותן מאוד משביעות וסופחות אליהן כל טעם שמחליטים לצרף אליהן.
בתמונה: הקפצתי, בצלים, פטריות ורוטב פסטו. הוספתי את איטריות הסקיני פסטה לפי הוראות ההכנה, הקפצתי עוד קצת ו… הגשתי.
עמוד הפייסבוק "סקיני פסטה".