ספרינג רול ברוטב סצ׳ואן – כל כך פשוט שזה מצחיק!

ספרינג רול מרענן במינימום מאמץ!

זהו זה, אפשר להגיד שהחיינו.
הגענו ל-אחרי החגים!!
עכשיו אפשר להתאושש מהמצות ולחזור בדילוגים לזרועותיו של החמץ הטוב, המוכר והמנחם שלנו.
אחרי כל בישולי החג המטורפים – אין לי כוח להכין או לאכול שום דבר כבד ומסובך…
אז החלטתי (ככה לכבוד האביב) להכין לי ספרינג רול קליל בריא וכיפי.

מצרכים:
דפי אורז
שאריות שניצל
גזר
נבטים
נענע
בזיליקום
2 טבליות רוטב סצ׳ואן ״דורות״
ולאוהבי הג׳ינג׳ר
תוספת של טבלית ג׳ינג׳ר קפוא ״דורות״

אופן ההכנה:
חותכים את הירקות והעוף לרצועות דקות (בסגנון ג׳וליאן).
IMG_3806_800x600
במחבת עם חצי כוס מים שמים את הטבליות שלנו ומערבבים עד שמתקבל רוטב סמיך.
מורידים לאש קטנה ומניחים בפנים את רצועות העוף.
IMG_3809_800x600
בקערה יחסית שטוחה שמים מים פושרים.
לוקחים דף אורז אחד בכל פעם ומניחים בבית.
לאחר שהוא נראה כך:
IMG_3812_800x600
מניחים אותו על צלחת ושמים בפנים את הירקות החתוכים, רצועות העוף ברוטב הסצ׳ואן והעלים.
מגלגלים.
*מניחים בקערה בצד, את מה שנשאר מהרוטב – לטיבול חזק יותר.
IMG_3830_800x600
בתיאבון!