ספגטי עם עגבניות צלויות ואורגנו

פסטה ברוטב עגבניות צלויות עם אורגנו ושמן זית. כשאוהבים להכין אוכל ובכלל אוהבים לאכול …זה סיפור אהבה. המנה הזאת היא סיפור האהבה שלי!

11987026_10206043433299699_4677768688558143801_nלמצרכים:

סלסלת עגבניות שרי (עם הענפים)

8 שיני שום

אורגנו – עלים מ-4 ענפים

1/3 כוס שמן זית

מלח גס (רצוי אטלנטי)

1/2 חב' ספגטי (מבושל לפי הוראות יצרן)

פרמזן – לתוספת מעל

להכנה:

1. לפזר בתבנית עם נייר אפייה עגבניות שרי, שיני שום ועלי אורגנו. מעל לבזוק שמן זית ולפזר מלח גס. לצלות בחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעגבניות צלויות.

12003394_10206043433379701_7497141064464608193_n

2. להוריד את העגבניות מהענפים ולמעוך מעט את שיני השום והעגבניות.

12002994_10206043433739710_4789940492860256359_n

11168854_10206043433819712_5489520984397791620_n

3. להוסיף פנימה את הספגטי המבושל ולערבב. להוסיף פרמזן ועלי אורגנו טריים לקישוט מעל.

11215165_10206043434179721_4146054611057832792_n4. להעביר לצלחת הגשה וקיבלתם את הפסטה הכי טובה שיש!!!

11986533_10206043434259723_4652547437523764552_n