סנייה של אנטיפסטי ירקות

DSC_0393למצרכים:

בטטה חתוכה לפרוסות בעובי 1 ס"מ

1 קישוא חתוך לפרוסות

1/2 חציל חתוך לפרוסות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1 עגבנייה גדולה פרוסה

4 שיני שום שלמות

1/2 סלסלת פטריות שמפיניון

שמן זית

טחינה גולמית 1 כוס (מוכנה לפי הוראות הכנה)

צנוברים לפיזור מעל

מלח

להכנה:

1. לשמן תבנית כ=גדולה בשמן זית ולפזר בה את הירקות

DSC_0384

2. לפזר מעל מעט שמן זית ומלח (לפי הטעם).

3. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לחצי שעה.

DSC_0387

4. להוציא מהתנור ולשפוך מעל את הטחינה ולפזר צנוברים.

DSC_0389

5. להכניס לתנור לעוד 10 דקות.

DSC_0390

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב