סלט 5 הצבעים: סלט כרוב, תותים ואדממה

מי לא אוהב סלט שמכינים ברגע? 5 מרכיבים בלבד ויש לכם סלט מטריף, מתפצפץ בפה ובשילוב טעמים נפלא. הכירו את סלט הכרוב עם הטוויסט של התותים והאדממה

זה נשמע כמו התחלה של בדיחה. על השיש מצאתי כרוב, תותים ואדממה והחלטתי, שחייבים לחבר ביניהם ולהפוך אותם לסלט עם קשת של צבעים. 2 גוונים של ירוק ואדום כבר היו לי. הוספתי כתום וצהוב, תיבלתי קלות ויצא סלט נפלא. לא תנסו גם?

promo_long

סלט כרוב, תותים ואדממה

חומרים:
1/2 כרוב קצוץ
1 גזר מגורד על פומפיה גסה
1 חבילה פולי סויה (אדממה)
10 תותים חצויים ופרוסים (אפשר להחליף בפרי העונה)
1/2 קופסה גרגרי תירס
3 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון
1/2 כף סילאן
מלח ופלפל שחור
.

GIL_1781

.
אופן ההכנה:
1. מרתיחים מים בסיר. מכניסים פנימה את פולי הסויה ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות. מסננים ומפרידים את הפולים מהקליפה.
2. שמים בקערה כרוב, גזר, תותים, אדממה ותירס.
3. מוסיפים שמן, לימון, סילאן ותבלינים ומערבבים היטב.
4. מניחים בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.