חומרים:
1 קולורבי קלוף
2 גזרים לבנים
1 סלק שטוף
1 כף סויה
1 כף שמן שומשום
מלח + פלפל שחור גרוס גז
הכנה:
בעזרת מנדולינה לפרוס לרצועות דקות, כדאי לשמור בכלים נפרדים עד הרכבת הסלט.
רק לחתוך ועדיף בעזרת "מנדולינה" ,תיבול מתאים ולשולחן.
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?
השאירי תשובה