סלט קינואה בחצי דקת עבודה

לפעמים אני בעד קיצור עבודה. קיצור עבודה בגלל אורחים שכבר עומדים מאחורי הדלת, אין חשק להכין….חם….ילדים…..חופש…. ועוד.

לפעמים אני בעד קיצור עבודה. קיצור עבודה בגלל אורחים שכבר עומדים מאחורי הדלת, אין חשק להכין….חם….ילדים…..חופש…. ועוד.

קיבלתי את סדרת הסלטים החדש של אחלה להתנסות. לא תיארתי לעצמי שסלט שמגיע ארוז הקופסא יכול להיות בסיס לסלט המושלם!

הכנתי סלט קינואה, שבבסיס הוא מגיע ארוז מוכן מראש עם קינואה ועדשים שחורות, ג'וליאנים של גזר, גרידת לימון והכל בתיבול עדין של חמצמצות המשולבת עם נקודות של מתיקות. לקחתי את בסיס הסלט ויצרתי סלט מופלא שהכנתי בדקה (טוב 3 דקות) של עבודה.

DSC_0588

למצרכים:

1 אריזה של סלט השוק – קינואה

1 בטטה חתוכה לקוביות  (ריככתי אותם 3 דקות במיקרו-לא יותר מדי שלא יהיה מושי)

1 סלק מבושל חתוך לקוביות

4 כפות אגוזי מלך

3 כפות יוגורט

כמה עלי פטרוזיליה קצוצים

להכנה:

להניח את בסיס הסלט בקערה, להוסיף אליו את קוביות הסלק המבושל, הבטטה המרוככת, אגוזי המלך ולערבב. להניח בצלחת הגשה, לפזר מעל פטרוזיליה ולטפטף נגיעות של יוגורט. מושלם! טעים, יפה לאירוח ולוקח להכין דקה. הכי כיף שהכל מתובל מראש בתיבול המתאים והנכון..

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב