סלט קולורבי אסייתי

סלט קולורבי אסייתי שיוסיף ריגוש וטעם לצלחת הירקות שלכם

עוד דרך לשדרג ולהגביר צריכת הירקות, זה לגוון בטעמים ושילובים של ירקות ולהכין סלט
״קצת אחר״ שמוסיף ריגוש וגיוון מעניין.
אני אוהבת להכין את הסלט הזה גם לארוחות של יום שישי – הוא נראה חגיגי, טעים מאוד
וקל להכנה.

מצרכים:

קולורבי גדול
2 גזרים מגורדים
שאר הירקות פרוסים לפרוסות דקות:
גמבה אדומה, מלפפון, בצל אדום
לתיבול:
כפית ג׳ינג׳ר טרי מגורד
שום (לא חובה)
כף שמן זית
כף שמן שומשום
2 כפות רוטב סויה
פלפל שחור
בזיליקום טרי (לא חובה)
אפשר קצת פלפל ירוק אם אוהבים חריף
מלח לפי צורך
אופן ההכנה:
1. אני משתמשת בפודפרוססור כדי לגרד את הגזרים ואת הקולורבי.
נכון שזה מצריך שטיפה של המכשיר אחר כך אבל לי זה חוסך כוחות
מגירוד ידני.
2. שאר הירקות פורסים לפרוסות דקות לאורך.
3.מגרדים את הג'ינג'ר עם סכין, מוסיפים את השמני זית ושומשום, שום מעוך וקצוץ דק,
סויה, בזיליקום, פלפל שחור ומערבבים. זהו!
שיהיה לכם בתיאבון!

תעקבו אחרי בדף הפייסבוק שלי – מדי יום אני מעלה מתכונים קלים, בריאים וטעימים, רעיונות,

טיפים להצלחה שלכם, עצות ועדכונים נוספים שיעזרו לכם להגיע לגוף בריא וחטוב.

חדשים בעולם הכושר ותזונה ורוצים להתחיל להתאמן ולאכול נכון ? קלי קלות!

קראו איך לבנות שרירי הבטן במהירות ותכנית אימונים יעילה ותכנית תזונה לגוף חטוב SUPER HOT BODY

ותתחילו את המהפך האישי שלכם!

נתראה שם!

בהרבה אהבה, ג’ני