כשראיתי את הפסטה הייתי ספקנית מעט.
צבעה כשל פסטה מקמח מלא אבל תהיתי איך יהיה המרקם והטעם .
אז לכל המצקצקים בלשונם זו פסטה טעימה להפליא במרקם נכון והיה לי כיף ליצור איתה מנה טעימה כל כך .
אין בה פחמימות מרובות והיא מתאימה מאוד לחולי סוכרת כי גם לנו מותר להנות מאוכל טוב ולא לגרום נזק .
אז קנו לכם את הפסטה הזו שאותה מיבאת "תבואות" כמו רוב המוצרים שלהם היא אורגנית ובריאה.
צריך –
חצי חבילה פסטת כוסמין-פנה- מבושלת לפי הוראות היצרן מסוננת ומונחת בקערה גדולה.
קופסת פטריות פרוסות או לחילופין סלסילת פטריות פרוסה.
בצל בינוני חצוי ופרוס לפרוסות דקות .
מעט שמן חמניות או תירס לטיגון-לא זית הוא משנה את הטעם .
פלפל אדום גדול ובשרני חתוך לרצועות .
חופן כוסברה או למי שלא אוהב אז פטרוזיליה
ענף סלרי צעיר פרוס דק שנותן טעם נפלא .
פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם .
להגשה-
פרוסות גבינה בולגרית-אתם תבחרו איזה ואילו אחוזי שומן.
ביצים קשות קטנות -אחת לכל סועד
כף טריאקי וכפית חומץ בלסמי לרוטב.
ההכנה-
מקפיצים את הבצל במעט שמן וכשהוא שקוף מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים להקפיץ,מוסיפים את הפטריות והסלרי וממשיכים להקפיץ .
הירקות אמורים להיות עדיין פריכים .כל התהליך יחד יקח כ-10 דקות .
מתבלים בתבלינים ובוחשים.טועמים שלא חסר מלח או פלפל .
בקערה הגדולה בה הנחנו את הפסטה ,מוסיפים את הירקות .
מוסיפים את הטריאקי והחומץ ובוחשים היטב
מתקנים תיבול ומוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה .
מגישים חמים כשבכל צלחת מניחים בצד פרוסת גבינה וביצה קשה חצויה ומתובלת בפלפל ומלח .
מנה קלילה שמתאימה גם לשבועות .
אל תפספסו .
תכינו.
את הפסטה ניתן לקנות בכל רשתות המזון במדף של תבואות כמובן .
תודה רבה גם לנעמן על הסכו"ם היפיוף שלהם שמעטר כל שולחן במלכותיות.