סלט פסטת קמח כוסמין חמים ונפלא.

פסטה כוסמין לבלוג

כשראיתי את הפסטה הייתי ספקנית מעט.

צבעה כשל פסטה מקמח מלא אבל תהיתי איך יהיה המרקם והטעם .

אז לכל המצקצקים בלשונם זו פסטה טעימה להפליא במרקם נכון והיה לי כיף ליצור איתה מנה טעימה כל כך .

אין בה פחמימות מרובות והיא מתאימה מאוד לחולי סוכרת כי גם לנו מותר להנות מאוכל טוב ולא לגרום נזק .

אז קנו לכם את הפסטה הזו שאותה מיבאת "תבואות" כמו רוב המוצרים שלהם היא אורגנית ובריאה.

צריך –

חצי חבילה פסטת כוסמין-פנה- מבושלת לפי הוראות היצרן מסוננת ומונחת בקערה גדולה.

קופסת פטריות פרוסות או לחילופין סלסילת פטריות פרוסה.

בצל בינוני חצוי ופרוס לפרוסות דקות .

מעט שמן חמניות או תירס לטיגון-לא זית הוא משנה את הטעם .

פלפל אדום גדול ובשרני חתוך לרצועות .

חופן כוסברה או למי שלא אוהב אז פטרוזיליה

ענף סלרי צעיר פרוס דק שנותן טעם נפלא .

פלפל שחור גרוס טרי ומלח לפי הטעם .

להגשה-

פרוסות גבינה בולגרית-אתם תבחרו איזה ואילו אחוזי שומן.

ביצים קשות קטנות -אחת לכל סועד

כף טריאקי וכפית חומץ בלסמי לרוטב.

ההכנה-

מקפיצים את הבצל במעט שמן וכשהוא שקוף מוסיפים את רצועות הפלפל וממשיכים להקפיץ,מוסיפים את הפטריות והסלרי וממשיכים להקפיץ .

הירקות אמורים להיות עדיין פריכים .כל התהליך יחד יקח כ-10 דקות .

מתבלים בתבלינים ובוחשים.טועמים שלא חסר מלח או פלפל .

בקערה הגדולה בה הנחנו את הפסטה ,מוסיפים את הירקות .

מוסיפים את הטריאקי והחומץ ובוחשים היטב

מתקנים תיבול ומוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה .

מגישים חמים כשבכל צלחת מניחים בצד פרוסת גבינה וביצה קשה חצויה ומתובלת בפלפל ומלח .

מנה קלילה שמתאימה גם לשבועות .

אל תפספסו .

תכינו.

את הפסטה ניתן לקנות בכל רשתות המזון במדף של תבואות כמובן .

תודה רבה גם לנעמן על הסכו"ם היפיוף שלהם שמעטר כל שולחן במלכותיות.

https://api-mail.walla.co.il/email/1909812262/attachment/*5F346F8EB956

 

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.