חומרים:
שאריות חזה עוף חתוך
1 בצל גדול
3 ביצים קשות
2 כפות שמן חמניות
מלח ופלפל שחור
הכנה:
לקערה,
2 חזות עוף מבושל חתוך לקוביות,
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
3 ביצים קשות לגרר במגרדת גסה,
לתבל ולטרוף.
נשאר לכם קצת עוף? או בשר? סלט מהיר וטעים, כי אצלנו לא זורקים אוכל!
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?