איך מתכוננים לשבועות הקרב ובא?
החג האהוב עליי בכל הזמנים ואני לא אגזים ואומר שרוב האנשים אוהבים את החג הלבן והטעים הזה.
חלבי, אינספור של קינוחים, עוגות גבינה, פסטות, פשטידות, קישים, סלטים מעניינים כתוספות לתפריט. מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים לרוב.
התחלתי לתכנן את הארוחה השווה. אנחנו השנה נתארח משום שאנו במעברי דירה. נביא עימנו לארוחה הלבנה סלט מעניין.
סלט סלרי עם חמוציות, שקדים קלויים, משמש, תפוח ירוק סמיט חמוץ, לתיבול- שמן זית, לימון ומלח לפי הטעם.
4 גבעולים עם עלים של סלרי לשטוף היטב ולקצוץ (לא קטן קטן. להוסיף חופן חמוציות, שקדים -כוס קלויים (אני קולה על מחבת עם תרסיס שמן כ- 10 דקות בערך ,להשגיח ולערבב בכף עץ), משמש טרי או מיובש- 4 חתוכים, תפוח ירוק גדול חתוך לקוביות.
להכין את הרוטב- שמן זית, לימון אחד גדול לסחוט ומלח לפי הטעם ולערבב. סלט גן עדן ובריאות של ממש.
בתיאבון וחג שמח