סלט סלק אדום

סלט סלק אדום שמשתבח יום אחרי

בחורה עם מחשב נייד

IMG_2080

את הסלט הזה מומלץ להכין יום לפני, כדי שהטעמים "יתפסו" בסלק.

למצרכים:

6 סלקים מבושלים בהרבה מים עד ריכוך וחתוכים – לפי בחירה (יש האוהבים קוביות, יש האוהבים פרוסות ויש האוהבים פרוסות עם סכין עם דוגמה משוננת – כמוני למשל)

1/3 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק דק

3 כפות חומץ

3 כפות לימון

2 כפות שמן קנולה

2 כפות סוכר

1 כפית מלח

3 שיני שום כתושות

להכנה:

לערבב את כל הרכיבים, לטעום ואם צריך לתקן טעמים – לפי טעם אישי.

בתאבון 🙂

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב