סלט מוקפץ- קישואים, גזר ופטריות

כל כך פשוט כל כך טעים, גזר, קישואים, פטריות וקולפן. מי צריך יותר?

גזר קישואים1

חומרים:

1 בצל גדול חתוך לרצועות

4 קישואים שטופים היטב,

3 גזרים שוטפים היטב ,

5 פטריות , פורטבלו  ושמפניון

מלח, פלפל שחור, מעט שמן שומשום וסויה.

שמן זית

הכנה:

בעזרת קולפן לקלוף רצועות (קישואים וגזר)

גזר קישואים

לחמם מחבת עם דופן ,

להכניס את הבצל ולערבב קלות

ולהוסיף את רצועות  הקישואים והגזר למחבת חמה עם מעט שמן זית ולקפיץ 8 דק' ולערבב מידי פעם.

את הפטריות להוסיף רק 3 דק אחרונות.

לתבל ולהגיש