בימים אלה כשהמילים, סלמונה וריקול, פותחות כמעט כל מהדורתמ חדשות. אלה בדיוק הימים שעדיף להכן סלטים אהובים במטבח הפרטי שלנו.
את סלט הכרוב השוודי אני אוהבת. אבל הבעיה שלי בסלט הקנוי מכל החברות השונות היא הטעם והמרקם. אף אחד מהחברות לא הצליחה להגיע לאותו טעם אני אוהבת.
לפני כשנה אחד השפים שנמצאים אצלי ברשימת החברים בפייסבוק פירסם את המתכון המיוחד לסלט כרוב שוודי, ומאז אנחנו לא קונים את הסלט !
ככה –
פורסים את הכרוב ומכניסים לקערה.
בקערה אחרת מכינים נוזלים המורכבים ממים + חומץ + סוכר + מלח לימון.
יש לטעום ולהוסיף מה שחסר עד שזה ערב לכם.
לשפוך את המים על הכרוב להניח משקולת ולמקרר ליום שלם (אני השארתי 24 שעות)
להוציא, לסחוט היטב ולהוסיף מיונז, מלח ופלפל שחור.
חפשו אותי בפייסבוק – הבלוג של צילה