סלט כרובית בטחינה כמו במסעדות

סלט כרובית בטחינה בהכנה ביתית ללא טיגון. 5 רכיבים ומלח ויש לכם סלט כמו של המסעדות הכי שוות. תוספת מדהימה לכל ארוחה, כריך או סלט

את הסלט הזה כל כך פשוט להכין, בלי טיגון 5 רכיבים ומלח  ויש לכם כרובי בטחינה שלא מביישת אף מסעדה.

מה צריך?

כרובית שלמה מפורקת לפרחים קטנים
2 כפות טחינה גולמית
חצי לימון  עד לימון סחוט – לפי הטעם שלכם (אצלי זה תמיד המון)
שן שום כתובה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח

איך מכינים?
מניחים את הכרובית בסיר טיגון חשמלי ללא שמן, מרססים בתרסיס שמן ומפעילים ל- 20 דקות. אם אין לכן סיר טיגון כזה פשוט סדרו אותה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, רססו בתרסיס שמן ואפו בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות. מידי פעם תוך כדי ההכנה מערבבים שהכרובית תיצרב מכל הצדדים.
מצננים ומעבירים לקערה, יוצקים מעל את הטחינה הגולמית  והלימון לפי טעמכם ומתבלים. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה  ומגישים.
אפשר לאכול קר או חם.

20191115_103309-02 (1)

בתיאבון!!

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים  לשתף, לשתף  לשתף וכמובן ללחוץ “לייק”… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

רוית אפרתי
מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים