סלט חצילים ופלפלים – זעלוק

סלט טעים מאוד שאת מרכיביו מכינים על אש גלויה או קולים בתנור. הכי טעים על אש גלויה כי טעם החריכה של הירקות מוסיף לטעמו של הסלט

בחורה עם מחשב נייד

IMG_2057

למצרכים:

2 חצילים בינוניים קלויים על האש או בגריל (בתנור הביתי) או על להבת הגז

3 פלפלים אדומים (נורא יפה לשלב גם צהוב וגם כתום)

1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק

3 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון

3 כפות חומץ

1 כפית מלח

2 כפות שמן קנולה

להכנה:

לקלף את החצילים ואת הפלפלים הקלויים. את החצילים לחתוך קצוץ קצוץ (אני לא אוהבת למעוך אוהבת להרגיש את חתיכות החציל), את הפלפלים לחתוך לקוביות, להוסיף את הפטרוזיליה ושאר הרכיבים ולערבב. כל כך טעים שנגמר מהר….

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב