סלט חגיגי באדום-ירוק

מין שילוב שכזה...

רגע אחרי כריסמס, חנוכה וחגיגות השנה החדשה.

מין שילוב שכזה...
מין שילוב שכזה…

 

הלביבות האחרונות חוסלו ואת הסופגניות האחרונות כבר זרקנו לפח.

מנרות חנוכה נשארו צהובים בלבד (זה קורה גם לכם, או רק לי?) והחנוכיה מכוסה בשכבה נוספת של טפטופי חלב.

{2C2BFA24-EB3D-4CB2-8890-EA127FA3C76F}

סנטה החזיר את התחפושת למחסן, עצי האשוח קרסו ואת הקישוטים ששרדו אורזים לשנה הבאה (ממש כמו בסוכות).

IMG_0297

 

ורק האדום והירוק ממשיכים להדהד ומספקים לי השראה לסלט חדש וחגיגי במיוחד.

באגף הירוקים: עלי תרד טריים, מלפפון, ברוקלי וכרוב ניצנים;
קצת נבטים סינים לבנים לאיזון הצבעים;
ואת האדום מספקים – תותים.
כל זה מגיע עם רוטב אסיאתי הורס, ויש לכם סלט חגיגי שלא ישאיר אף אחד אדיש – לא בחנוכה, לא בכריסמס ולא בשום ארוע אחר…

20161228200529_IMG_3624

תגידו את האמת, לא מתחשק לכם לחגוג?

המתכון המלא כולל הרוטב ההורס נמצאים כאן.

למתכונים נוספים שלי – אתם מוזמנים לבקר בבלוג האישי או בדף הפייסבוק של רוקחת החלומות.