סלט ברוקולי מפתיע, מרענן וקל הכנה.

unnamed (1)

אכלתם פעם ברוקולי טרי?

את הסלט המיוחד הזה למדתי מחברתי כרמלה שמפתיעה תמיד באוכל ייחודי, בריא וקל הכנה.

 

מצרכים

 

5 ראשי ברוקולי טרי

 

כוס בצל ירוק קצוץ

 

כוס גרעיני חמנייה קלויים

 

כוס חמוציות ללא סוכר

 

 

 

לרוטב

 

4 כפות חומץ

 

4 כפות שמן קנולה

 

3 כפות מיונז

 

2 כפות סוכר חום

 

 

 

אופן ההכנה

 

להפריד את ראשי הברוקולי לפרחים קטנים. נדרש לזה קצת זמן אבל, ככל שהפרחים קטנים יותר, כך הסלט טעים יותר. להוסיף לפרחי הברוקולי את הבצל הקצוץ, גרעיני החמנייה והחמוציות. בסיר קטן לחמם מעט את החומץ, השמן והסוכר החום עד שהסוכר נמס. להוסיף את המיונז ולערבב היטב ולשפוך על הסלט.

 

 

 

אפשרויות גיוון: אגוזים, צימוקים, גרעיני דלעת. לפי הטעם והחשק.

 

טיפ נוסף: ניתן להחליף את פרחי הברוקולי בפרחי כרובית טריים.

 

בתיאבון.

 

Iaffa Gavish
כותבת על נושאים מגוונים. הצגות, ספרים, אוכל, מסעדות ולייף סטייל. תמצאו כאן את היומיומי, את שעות הפנאי ואת ההנאות הקטנות של החיים.