סיר עם אדום אדום

בחורה עם מחשב נייד

615c0af7-e238-4d4c-a7d2-870261913e30

טוב נו. אני מודה שטעיתי ! אין צורך בשפונדרה או קשתית בשמה השני כדי להגיע לתוצאה טובה ואכילה.

הפעם ניסינו והצלחנו עם קוביות בשר טלה טרי של אדום אדום שהגיע להתנסות.

שי השתלט על הבשר וזה מה שיצא אחרי שעשה את השלבים הבאים –

לפרוס בצל גדול לרצועות ולטגן ב 2 כפות שמן.

להוסיף 2 כפות פפריקה אדומה וכפית פפריקה חריפה.  כשעולה ריח מהסיר להוסיף את קוביות הבשר של אדום אדום.

לחתוך לאורך 5 גזרים (אין צורך לקלוף אותם)

לכסות במים רותחים ולבשל על אש נמוכה כשעתיים.

מידי פעם לבדוק שלא חסר מים …

עברו שעתיים ? לתבל עם מלח מהרי ההימלאיה של מלח הארץ שהגיע אלי להתנסות, כ 5 סיבובים במטחנה. לבשל עוד רבע שעה וזהו.

615c0af7-e238-4d4c-a7d2-870261913e30

עוד מתכון מבשר שהגיע מאדון אדום להתנסות נמצא כאן