תחנה I, בית ספר לקולינריה בישולים
סאבלה, עלים, שמרים, בחושות. קרמאז', נפאז', גלסאז', שוסו או פום, tarte au citron, טארט או שוקולה. לקרוא, לשקול, לטרוף, לרדד, לקרוא שוב, לזלף, לאפות, לחלץ, לטמפרר, לקרר. לנקות לארוז, יאללה, בהצלחה.
תרשים עוגת סיום:
תחנה II נולד לי עסק, מה עכשיו?
לחשוף, להטעים, לטעות. להשקיע, ללמוד, לחכות. לשנות, לבנות ושוב לטעות. לצלם? לא ככה.
תחנה III דיוק
למתג, לדייק, לשהות. ללמוד WIX, לבנות אתר. מילות מפתח, SEO, אנליטיקס. להצטלם, לחייך, לבכות. לשווק, לנשום, לדבר את הקינוחים.

תחנה VI קורס צילום
לזהות, לארגן, לחשוב. לבנות. קומפוזיציה, אור, זוויות. חצובה, עדשה, תאורה. חשיפה, צמצם,(פתוח? סגור?)
300 תמונות. אחת טובה
תחנה V פייסוש ואינסטוש
תמונת פרופיל, תמונת COVER, תמונת נושא. לעקוב, להגיב, לחשוב. לכתוב, למחוק, לסגנן. להוסיף תמונה.

תחנה VI פריז
לטעום להריח להתענג.
יאן קובריר, פייר הרמה, קלייר דמון, קרואסונים, פרלינים, tarte au citron. מישאלק, לנשום, להתעלף.
אקליירים, פטיפורים, מקרונים (לא בשבילי) ואחד קינוח זן של שמונה שכבות.

סוגריים – כל החוויות, התובנות והתמונות מפריז כאן אצלי באתר
תחנה נוכחית הוגה, תוהה, יוצרת
לוקחת דיוק, השראה, הבנה, וחשקים.
קרם עדין של תפוז וקוואנטרו, מוחבא בענן של מוס שוקולד מריר. עוגת לימון מעקצצת, סירופ גרידת הדרים. שוקולד מריר לציפוי ועוד נגיעה של קרם.
שלושה ביסים ודי.

תחנה הבאה: זורמת
בלי ששמתי לב, גליה של המתוקים ממצה ממני את כל היכולות שלי, דורש ממני שוב ושוב: לדייק, להמקד, להתמקצע . ועוד. ללמוד, לצמוח, להכיר, לשהות. לשאוף להכי גבוה שאני יכולה ואז עוד קצת. לזהות את גבולות הנוחות שלי ולצאת מהם, השמיים הם הגבול והכל אפשרי.
איך נראים הקינוחים שלי? כאן באתר
והפייסוש? כאן
ויש גם אינסטה