סינטה, שעועית וזוקיני ברוטב פסטו מרענן

מחפשים רעיון לארוחה אחרת? המתכון הזה בדיוק בשבילכם! מתכון קל ומהיר לסינטה מוקפצת עם שעועית ירוקה ורצועות זוקיני שמהוות תחליף יצירתי לפסטה המסורתית. רק כמה דקות עבודה

מתכון מהיר הכנה, מעולה כארוחה עיקרית או  כארוחת ערב, מתאים לארוחה משפחתית חגיגית או לארוחה אישית. אפשר להגיש אותו לצד אורז, אטריות אורז, פסטה, פירה או כל דבר אחר. אני אוהבת לאכול פשוט ככה. בלי תוספות.

4

כדי לקצר את ההכנה אני  נעזרת  במוצרי בשר רזה שפרוסים דק דק.  הם מאפשרים לכם להכין  ארוחה חלבונית מהירה ורזה, כמעט ללא מאמץ. לגיוון תוכלו להוסיף ירקות שונים, ההמלצה שלי שיהיו ירוקים, אלו משתלבים הכי טוב עם רוטב הפסטו- ברוקולי, קישואים, אפונה וכדומה….

 3

סינטה, שעועית וזוקיני ברוטב פסטו מרענן

מה צריך?

250 גרם סינטה פרוסה  דק דק
2-3 זוקיני חתוכים לרצועות דקות –רצוי בעזרת קולפן ג'וליאנים
1/2 שקית שעועית ירוקה מופשרת
2 שיני שום כתושות
3 כפות רוטב פסטו מוכן או קפוא מוכן
כחצי כוס  עד כוס מים פושרים
1 כף קורנפלור מדוללת במעט מים
מלח, פלפל שחור
תרסיס שמן

מעט לימון סחוט לטעם- לא חובה
לקישוט- מעט בוטנים קצוצים, עלי בזיליקום טריים קצוצים

 2

איך מכינים?

מחממים מחבת גדולה, מרססים בתרסיס שמן ומוסיפים את השום הכתוש, מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו קלות. מוציאים לקערה.
לאותה מחבת מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים ל- 2 דקות, מוסיפים את הקישואים ומערבבים ביחד, מוסיפים את רוטב הפסטו והמים  ומביאים לרתיחה, מחזירים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב לאיחוד טעמים עד שהבשר מוכן (ממש דקות הוא פרוס דק דק), מוסיפים למחבת את כף הקורנפלור המדוללת במעט מים, מרתיחים שוב ומביאים להסמכה.

לפני הגשה מוסיפים לפי הטעם מעט לימון סחוט,  בוטנים קצוצים, עלי בזיליקום טריים.

בתיאבון!!

1

אהבתם את הפוסט?? מוזמנים לעשת לייק… רוצים לקבל עדכון למייל על הפוסטים הבאים- מוזמנים לסמן “עקוב אחרי” למעלה.

רוית אפרתי
מי אני ? מנהלת דיגיטל, מדיה, תוכן ואסטרטגיה. קונדיטורית, מנחת קבוצות תמיכה ומאמנת תזונה לחשיבה מקדמת דרך עולם האפייה והמתוקים