סיליקו מה?
הוזמנתי לחגוג עם רוסולינג את ההשקה של התבניות החדשות בארץ .
יחד עם התבניות הגיע גם השף המקסים של החברה אנדראה .
לאנדראה יש מסעדה באיטליה והוא איש הקינוחים המטריפים בגילומו.
הוא השתמש בתבניות המהממות ליצירתם של מספר קינוחים לדוגמא והפליא בקסמיו לקשטם.
הכין רטבים מיוחדים וציפויים משוקולד ,פירות וג'לי מסוגים שונים .
את הסדנא ניהל ביד רמה השף המוכשר עמרי בן-פרז השף של רוסולינג בארץ,סיפר ותרגם את מעשיו של אנדראה .
הוא סיפר שאנדראה לא מגיש קינוח חדש במסעדה אלא אם כן בדק וניסה אותו על קרוביו במשך 3 חודשים
ואני לא מתפלאה מפני היותו מקצוען ומקפיד על קטן כגדול.
עומרי גם פירט על החומרים בהם השתמש השף בקישוט הקינוחים .
עזרו בארגון ובביצוע הקונדיטורים שרון טוויטו וגל בוכניק המוכשרים.
ומאחר ותמונה אחת שווה לאלף מילים תראו תמונות מהיצירה ושל התבניות שניתן לקנותן כבר בארץ.
כל תמונה תספר לכם יצירה .
וזכרו – כל היצירות נעשו בתבניות של סיליקומארט המעולות שניתן להשיגן כבר בארץ כולל תבנית חדשה של חלה
והיא מהממת
עוגה מופלאה מקושטת ברוטב מנגו סמיך עם ג'ל נקודות זהב בתבנית מיוחדת שמאפשרת קישוט כזה



שכבות עונג







וזו רק טעימה מכל מה שחוויתי וראיתי .
מי שרוצה להכין לאהוביו משהו מיוחד קונה תבניות כאלו לביתו והשמיים הם הגבול ביצירה איתן והקישוט.
ניתן לשתף את הילדים בהנאה הזו .