סורבה תות שדה

במיוחד עכשיו, כשסוף עונת התות בפתח, התות שדה זול מאוד ומתוק, קחו אותו צעד קדימה, תכינו ממנו סורבה – גלידת פירות נפלאה כשבכל ביס מרגישים את התות ואת גרעיניו המתפצפצים בפה, ועושים חגיגה של טעמים ומתיקות משכרת.

זה

למצרכים:

1 ק"ג תות שדה, שטוף וללא העלים

1.5 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

ענף נענע

להכנה:

11150632_10205259434300214_8529714405675683567_n

1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון והנענע ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.

11265627_10205259435140235_3780994567460526883_n

2. לרסק את התות שדה במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.

10995661_10205259434620222_2462708953233462947_n

3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות שדה.

10388631_10205259435380241_4890416108461826625_n

4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.

5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.

עכשיו, רוצו לירקן, תקנו קילו תות ותכינו סורבה של הלייף. לא תרצו לקנות שוב גלידה אחריו…. מתאים במיוחד לימים חמים אלה…

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!