המולטיקייק מצא סוף סוף את ייעודו האמיתי, הכנת סופגניות אשל אפויות, בגודל ביס, ממולאות ביולו שוקולד חלב במקרה שלי, אך אתם יכולים למלא את הסופגניות בכל העולה על רוחכם ואפילו להשאירן ללא מילוי ורק לזרות עליהן אבקת סוכר או לצפות אותן בסוכר וקינמון, לאחר שהברשתם אותן בחמאה מומסת.
סופגניות אשל אפויות:
המצרכים:
175 גרם קמח תופח
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 מיכל (200 גרם) אשל
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
1 מיכל יולו שוקולד חלב
אבקת סוכר לזריה מעל
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים קמח, סוכר ומלח.
מוסיפים את שאר החומרים, האשל, הביצה ותמצית הוניל ומערבבים רק עד שנוצרת תערובת אחידה.
מחממים את מכשיר המולטיקייק עם פלטת הקייקפופס למטה ולמעלה.
משמנים בעזרת ספריי שמן את שני חלקי הפלטה כשהן חמות.
ממלאים את החלק התחתון של הפלטה בבלילה עד הסוף, סוגרים את המולטיקייק ואופים כשש דקות.
לאחר שכל הסופגניות מוכנות, ממלאים אותן ביולו בעזרת שק זילוף עם צנתר דק או בעזרת מזרק זילוף.
זורים מעל אבקת סוכר ומגישים.