הוזמנתי לסוף שבוע במלון פלזה בנצרת עילית.
המלון שנמצא בעיר מהווה מפלט למנוחה ורוגע למי שחפץ בהם וחופשה משפחתית לאלה המעדיפים להגיע עם הילדים.
למשפחות המגיעות למלון ניתנת אופציה להלין בחדר שני ילדים על מיטות מתקפלות או לבחור בחדר שצמוד אליו חדר נוסף שם ישהו הילדים.
פלזה הוא מלון בן 10 קומות החדרים ללא מרפסות אולם עם חלון הניתן לפתיחה ודרכו נכנס האוויר המדהים שם בנצרת עילית. הלילות נעימים כל כך עד כדי כך שבסוף חודש יולי המזגן במשך הלילה לא פעל והספיק לנו האוויר הקריר.
למי שמתעתד להגיע בחודשי הקיץ אני ממליצה להצטייד בעליוניות כדי להצליח ולהינות הן מהאוויר בחוץ והן מהישיבה בחוץ.
למלון מגיעים ביחידים או בקבוצות מאורגנות, מגיעים ישראלים ותיירים.
בשבתות בצהרים נערך סיור בעיר העתיקה בנצרת כשזה תלוי במספר הנרשמים לסיור הזה.
הלובי במלון כולל את הבר ומקומות הישיבה
בחוץ ישנם מקומות ישיבה למעשנים ולמי שפשוט מעדיף את האוויר על פני המיזוג
הבריכה נגישה לנכים מבחינת הירידה אליה. אולם, אין אפשרות להגיע אליה מכיוון שבכניסה למתחם הבריכה יש מדרגות. חבל.
אין צוות בידור והדבר לכשעצמו נעים ונוח מכיוון שניתן לנוח עם חלונות פתוחים מבלי שמישהו צורח לתוך מקרופונים את שלל שירי הילדים.
החדר בקומה התשיעית בו אנחנו שהינו מכיל פינת ישיבה
שולחן וכיסא לאלה שלא יכולים להשאיר את העבודה מאחור או שהגיעו לעבוד בתנאים נוחים.
המיטה גבוהה והמיזרון קשיח. אני ? כן, זו ההעדפה שלי והגובה חשוב לי כנכה.
ומיני בר
האמבטיה מאובזרת בידיות אחיזה לנכים.
אולם, כל נכה יודע מהם מגבלותיו וכשתזמינו חדר תוכלו לבקש חדר עם מקלחת כדי לא להכנס לאמבטיה.
מכיוון שהוזמנתי לסופ"ש הזה היה לי חשוב לדעת איך חשים האורחים האחרים במלון. בארוחת הערב ולמחרת לאחר ארוחת הבוקר ישבנו עם עוד 3 זוגות שהגיעו לשם עצמאית, נהנו מהשהות במלון, מהאוכל הטרי, החדרים, השקט והאוויר.
כשישבנו בחוץ בזמן ששי לא וויתר על הסיגריה שלו ישבו איתנו כמה חברים מקבוצה מאורגנת שהגיעה מיהוד. גם אותם שאלתי וכך גם הם ענו לי – האוכל הטרי, החדרים, שקט, אוויר ותמורה הולמת לתשלום.