סברינה חורפית

הסברינה נולדה במקרה. במקרה נשארה מסה מעוגת תפוזים שהכנתי, אילתור ויצירה הביאו אותי להכין סברינה שהשאירה את כולם מופתעים. היא טעימה להפליא, הרעיון הוא חזרה לעוגה הנוסטלגית עם קריצה לעכשיו. ככה כמו בחיים, שילוב של אז והיום.

חתיכת סברינה

להכנה:

מכינים עוגת תפוזים חורפית ומשאירים שליש ממנה לטובת הסברינה.

אופים אותה בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

לאחר צינון העוגה, עושים בה חורים בעזרת שיפוד.

מכינים סירופ:

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

100 גרם סוכר

1 כף תמצית רום

מערבבים ושמים דקה במיקרו עד שהסירופ יימס.

שופכים על העוגה.

להכנת הקצפת:

2 חבילות שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

להקציף עד שתהיה קצפת יציבה ולשים על העוגה.

לשים דובדבנים ו…להגיש 🙂

סרטון להכנת המתכון: