להכנה:
מכינים עוגת תפוזים חורפית ומשאירים שליש ממנה לטובת הסברינה.
אופים אותה בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.
לאחר צינון העוגה, עושים בה חורים בעזרת שיפוד.
מכינים סירופ:
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
100 גרם סוכר
1 כף תמצית רום
מערבבים ושמים דקה במיקרו עד שהסירופ יימס.
שופכים על העוגה.
להכנת הקצפת:
2 חבילות שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
להקציף עד שתהיה קצפת יציבה ולשים על העוגה.
לשים דובדבנים ו…להגיש 🙂
סרטון להכנת המתכון: