נשארנו עם טעם של עוד

איזה קורס מדהים זה היה : למדנו דיגיטל, ואחת מהשניה, וסיפורי חיים מעניינים.
כמו רכבת הרים רגשית, צחקנו נהננו, התרגשנו, ובכינו ותמכנו ועזרנו אחת לשניה.
היה מושלם, כול רגע והיחודיות שלו

נפרדות מהקורס, ממשיכות ביחד

הי בנות,

אוטוטו מסתיימת תקופה, נפגשנו לפני כחודשיים, 40 בנות, נשות עסקים, שבנק לאומי וסלונה בחרו מבין אלפים. והאמת, לא באמת ידענו לאן אנחנו הולכות. והם נתנו את התשתית :

אולם

אוכל

לימודים דיגיטליים

וצלמת אחת מופלאה : גלית

ואתן, כול אחת ואחת מכן הביאה את הנשמה : את כול מה שהיא יודעת בעסק, את כול מה שעברה בחיים, את האהבות, את המשפחה ואת החלומות…

בזכותכן בנות : קארין שור וליאת בקיר ורינת, למדנו לחלום יותר ממה שחלמנו שאפשר ולכתוב ולבקש שיתגשם. קל זה לא היה: כמה קשה לשאוף לעוד יותר ממה שרצינו לקוות שאפשרי ? כמה קשה לעמוד קבל עם ועדה ולבקש את החלומות הכי כמוסים ? ולהוציא הכול החוצה

למדנו להוציא הכול בתוכן וגם בויז'ואל ואיך לתת לזה תהודה, שיותר ויותר אנשים ישמעו אותנו

אחרי שקיבלנו את התנאים האידיאליים, עשינו מה שאנחנו יודעות לעשות הכי טוב, להתחבר. יצרנו חברויות ושיתופי פעולה, אלפי תמונות ומפגשים. והכי הכי חשוב : נהנינו מכול רגע

זה הזמן להיפרד מהקורס, אך לא אחת מהשניה

ולהודות לכול המרצים המדהימים

לצוות המארגן מסלונה ובנק לאומי

ולכן בנות, על מה שהנכן

נפרדות מהקורס, ממשיכות ביחד
נפרדות מהקורס, ממשיכות ביחד

מרק בוטנים אפריקאי בהשראת קננה מהסוואנה

מרק בוטנים אפריקאי

מה צריכים ?

 3 שיני שום קצוצות

2ס"מ ג'ינג'ר קצוץ

1 ס"מ כורכום טרי

2 בטטות קלופות

3 עגבניות שרי

 2 כוסות מים

 3/4 כוס חמאת בוטנים או בוטנים

להגשה: צ'ילי אדום פרוס, עלי כוסברה, בוטנים קלויים קלופים וקצוצים

איך מכינים ?

שלב 1 : טוחנים היטב בבלנדר חזק את כול הרכיבים

שלב 2 : מחממים ומביאים לרתיחה ומבשלים אם צריך מוסיפים מעט מים טועמים ומתקנים תיבול.

הגשה : מגישים עם צ'ילי אדום פרוס, עלי כוסברה ובוטנים קלויים, קלופים וקצוצים.

 

 

מרק בוטנים אפריקאי