כבכל חג נעמן מחדשת לנו את מראה השולחנות בקולקציות מופלאות של כלים למראה שולחן חגיגי ןמיוחד .
עם הקדמה אנחנו עובדדים קשה ועד שעות מאוחרות ועם זאת רוצים להתחדש ולהגיש בכלים מיוחדים מנות יפות שיוציאו שאגות התפעלות מהאורחים שלנו .
אמה מה לא רוצים כלים מרובים והתעסקות מיותרת עמם ולכך נעמן דאגה לנו השנה .
הכלים יפיפיים ורובם עשויים בעבודת יד בגלזורות מיוחדות שמתאימות גם למדיח .
הכלים מאופיינים בכך שניתן לבשל איתם בתנור הביתי ולהגיש את המנה בתבנית או בכלי היות והם יפים מאוד ושמישים כאחד .
ריקי כהן לקחה אותנו לסיור ברחובות הכלים היפים והחלומיים .
יש את הכלים בתבעי הגלידה שלוקחים אותנו לילדות מסדרתCANDY ,

יש את הכלים השקופים שחברותי מעריצות אותם. הן טוענות שיפה לראות את המזון דרכם.

ויש את הפרחוניים מסדרת הפלאוורס והוינטג' שעליהם אני חולמת וזוממת .
המון כלים לכל מטרה יפים ביותר לתנור ולהגשה לשולחן .

פסח – התחדשות ואביב מאופיין בפרחים ומה יפה יותר מלהגיש לשולחן כלים פרחוניים וחמים שעושים טוב לעין וללב .

ישנם גם הכלים המאירים והצהובים שמביאים שמש הביתה .

סדרת האקווה – צבעי המים בגלזורה מיוחדת בעבודת יד משכה את עני ביפיה ושימושיות שבה .היא תזהר על כל שולחן .

יש את סדרת הסיליקונים והמתקפלים למיניהם – נחת במטבח כי הכל נכנס אחד באחר ולמטבחים קטנים זה עילוי .

סדרת יונטג' מיוחדת וחדשה שנוספה היא של כלים מצופים אמאייל כמו של סבתי יפים וצבעוניים ששווים לבישול ואפיה וישר לשולחן .

לאנשים האוהבים נחושת יש את סדרת הקלחות והכלים היפה הזו .

מעצבי הבית ערכו שולחנות לדוגמה שצדו את מבטי .
השימוש בחומרים שונים להרכבת שולחנות זוהרים מיוחד פה .



ישנן כמובן סדרות קלאסיות לבנות עם כתמי צבע בצורת מרקיות או כלים לסלט .

להשלמת סדרות האוכל מגיע סכו"ם חדש וינטג'י שהשינוי בו הוא קלילותו.הכלים חלולים וכך אינם כבדים למרות מראם .הם נוחים מאוד וניתן להכניסם לכל מדיח .

בנוסף לכלי ההגשה מתחדשת נעמן בכלי הבישול החדשים סמרט קוקינג – כלים כבדים .סירים מחבתות סוטאז'ים ועוד .
סדרת הסירים והמחבתות החדשה של 'נעמן 'Smart Cook עם הטכנולוגיה הייחודית, מרכזת את השמן במרכז התחתית ומאפשרת בקרה על כמות השמן וריכוזו מבלי שיזלוג לשולי התחתית גם בתהליך הבישול והטיגון
פרזנטור החברה השף אסף גרניט ודודי כהן מנכ"ל נעמן הסבירו כי לסירים יש תכונה מיוחדת וחכמה זו נדרשת בעידן שמירה על הבריאות עד כמה שניתן
במראם במרכזם הם אינם חלקים ויש תבליט פסים (כמו במחבתות פסים ) וכל נוזל ושמן מיותרים נותרים בשוליים ואפשר לאספם ולהפטר מהם.



אסף גרניט ממליץ על שימוש בסירים ונתן טיפים מרובים על אילך שומרים על סירים טובים .
אחד הטיפים מצוי במטבחי שנים רבות ובחישה בסיר טוב נעשית בכף עץ בלבד .
שמוש בכפות עץ או סיליקון מונע שריאות וחבלות בסיר והוא משתמר היטב .
אם ניתן להפחית בשימוש בחומרים מסירי שומן כבד עשו זאת החומרים אמנם מסירים את השומן אבל לא בריאים בלשון המעטה לסירים שלנו .
נעמן בהובלת היועץ הקולינארי שלה השף אסף גרניט, יוצאת לרגל חג הפסח
במבצעים אטרקטיביים במיוחד – 50% הנחה בקניה מעל 199 ₪, 40% בקנייה בין 100 ל-199 ₪ ו-30% הנחה בקניה עד 100 ₪ על כלי בישול וטיגון, סכו"ם, כלי אוכל והגשה, אביזרי אחסון ותבניות.
וגם מבצע השקה מיוחד של מבחר הכלים מסדרת 'נעמן'Smart Cook שניתן יהיה לרכוש ב-40% הנחה בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ. המבצע בתוקף עד 30.4.18 ו/או עד גמר המלאי.
חג שמח לכל ישראל באשר הם.