נספרסו – תערובות קפה חדשות בעוצמה שטרם חוויתם…

תערובות הקפה: Kazaar ו- Dharkan של חברת Nespresso הושקו באירוע חגיגי:
בערב שכולו קפה איכותי, קינוחים, סדנה להכנת משקאות קפה מפנקים
ומפגש מיוחד, מרתק ומעורר השראה… עם הבחור שהקיף את כדור הארץ… באופניים.

מתחשק לכם לשתות קפה איכותי, חזק ומעורר במיוחד?

חברת Nespresso משיקה בימים אלה, שתי תערובות קפה חדשות ומשובחות: Kazaar ו-Dharkan.

הוזמנתי לקחת חלק באירוע ההשקה המדהים ומעורר ההשראה… בערב שכולו טעמים וחוויות עוצמתיות.

חברת Nespresso מהמובילות בתחום הקפה והקפסולות, מעניקה לתערובות הקפה שלה עוצמות חדשות, כאלה שיהפכו את ספל הקפה שלכם למושלם.

התערובות החדשות הן בדרגות עוצמה 11 ו-12 בסולם של Nespresso והן פורצות את סקאלת העוצמה שהגיעה עד כה על 10 בלבד! העוצמה החזקה מעניקה חוויה מיוחדת שטרם היכרתם…

גלו את התערובות החדשות של Nespresso

תערובת Kazaar הינה תערובת עוצמתית במיוחד ומעוררת. Kazaar מכילה שילוב נועז של שני זני רובוסטה מברזיל וגואטמלה שפותחו במיוחד עבור Nespresso. התערובת מכילה גם פולי ערביקה מדרום אמריקה, שנקלו בנפרד. השילוב ביניהם הביא ליצירת קפה איכותי ומשובח. התערובת הושקה תחילה במהדורה מוגבלת ב-2010. תערובת Kazaar מהווה פריצת דרך מכיוון שעד כה רק קפה ערביקה טהור נחשב לגורמה. בתערובת זו הרובוסטה ששולב בתערובת מעניק לקפה מרקם חלק יותר, יחד עם פולי הערביקה המשובחים שנותנים טעם עגול ומתיקות. התוצאה המוצלחת הובילה לביקוש עצום בקרב לקוחות Nespresso, שביקשו להמשיך ליהנות ולהשאיר את התערובת באופן קבוע.

דרגת העוצמה: 12

תערובת Dharkan הינה תערובת קטיפתית המכילה פולי ערביקה מאמריקה הלטינית ואסיה וחושפת אופי ייחודי הודות לטכניקת קלייה ממושכת בטמפרטורות נמוכות. הקפה המתקבל מתערובת Dharkan מתבטא בטעמים של דגנים קלויים ובנגיעות של קקאו מריר המשתלבים בטקסטורה חלקה כמו משי. הטעם הנפלא משאיר בפה טעם מאוזן של מרירות עדינה.

דרגת העוצמה :11

התערובות החדשות מצטרפות ל-19 התערובות הקבועות המוצעות כיום ע"י Nespresso, כך שכבר עכשיו לקוחות Nespresso יכולים ליהנות ממגוון רחב של 21 תערובות קפה המגיעים ממקורות שונים בעולם ובעוצמות חוזק שונות.

טעמתי את שתי תערובות הקפה החדשות ואני חייבת לציין שאכן מדובר בקפה עוצמתי, עשיר ומאוד חזק. קפה בעל נוכחות, המעורר בצורה בלתי רגילה. קפה המשאיר אותך עם עוצמה ואנרגיה מחודשת… וטעם לעוד.

במסגרת האירוע, נערכה סדנת משקאות קפה מעוררים שהועברה ע"י בריסטה (מאיטלקית: Barista), בחורה המתמחה בהכנת משקאות קפה במכונת אספרסו. למדנו לתפעל את מכונות האספרסו (מכונות נספרסו מדגם: לטיסמה+) והכנו משקאות קפה טעימים, משודרגים ומפנקים…

רוצים גם ליהנות מקפה משובח ומשודרג? אתם מוזמנים להכין:

קינוח קפה טריקולד

1 קפסולת קפה מסוג ריסטרטו או נטול קפאין חזק (40 מ"ל), 4 יחידות פרלינים קטנים של שוקולד מריר, 4 יחידות פרלינים קטנים של שוקולד חלב, 4 יחידות של פרלינים קטנים של שוקולד לבן,

1 עוגיית ביסקוטי, כדור גלידה / או קוביית גלידונית, קצפת, סירופ שוקולד

אביזרי Nespresso: מכונת ה-Nespresso שלכם.

ההכנה: הניחו את השוקולדים משלושת הסוגים בכוס קפוצ'ינו שקופה. מזגו מנת אספרסו ארוכה לבחירתכם. הניחו עוגיית ביסקוטי בכוס, הוסיפו כדור גלידה (או קוביית גלידונית) ועטרו בקצפת. מעל מומלץ להוסיף סירופ שוקולד ולעטר בשבבי קקאו איכותי.

מוקה לאטה

1 קפסולה של קפה מסוג רומא, 30 מ"ל של חלב קר וטרי, 80 מ"ל של חלב חם, 8 גרם אבקת שוקו, אבקת קקאו לפיזור מעל

אביזרי Nespresso: מקציף חלב Aeroccino או פיית הקיטור של מכונת ה-Nespresso שלכם.

ההכנה: הניחו אבקת שוקו בכוס של קפה הפוך. הכינו את האספרסו ישירות על גבי אבקת השוקו וערבבו. מזגו 80 מ"ל של חלב קר לתוך הכוס. הקציפו 20 מ"ל של חלב קר במקציף החלב Aeroccino ומזגו אותו אל תוך הכוס. פזרו מעל שבבי אבקת קקאו. (אפשר כמובן לשדרג בתוספת קצפת)…

לצד המשקאות שלמדנו להכין, הוצע מגוון עשיר ויפהפה של קינוחים, שהיו יצירת אמנות בפני עצמם: טירימיסו, עוגיות בצבעי הקפסולות, מקרונים בצבעי קפה ומוקה מעוטרים בלוגו נספרסו ועוד…

תענוג להתארח במתחם שבו כל הקינוחים הם בצבעי מוקה וקפה, הם מעוררים את חוש הטעם ואת החשק לקפה נוסף.

הערב הסתיים במפגש מרתק ומעורר השראה עם רועי סדן, הבחור שהקיף את העולם… באופניים.

בהרצאה מרתקת ומעניינת חלק עימנו רועי את החוויה המעצימה שלו, מסע עולמי ומרגש שערך במשך 4 וחצי שנים!!!

רועי עבר ב-6 יבשות וב- 42 מדינות… ועבר דרך של 66,000 ק"מ כשהוא רכוב על אופניו!!!

רועי סיפר לנו על התלאות והקשיים בדרך, על המלריה שתקפה אותו במהלך המסע, על אירוע בו נשדד באיומי אקדח, על קבלת הפנים החמה והגדולה לה זכה בסין, ועל המפגשים שלו עם החיות בטבע.

זהו המסע הגדול ביותר שנעשה אי פעם על ידי מטייל ישראלי. נקודת הסיום והשיא של המסע  – השיבה הביתה והרכיבה לכותל המערבי, בירושלים.

היה מרגש ומעניין לפגוש אדם בעל יכולות מדהימות שכאלה, שבזכות העוצמה, הנחישות וכוח-הרצון שלו הצליח להגשים את החלום שלו. (בתמונה אני עם רועי סדן)

זה היה השיא לערב עוצמתי ואכן אירוע שכזה משאיר טעם לעוד ספל קפה איכותי ומשובח של Nespresso.

את תערובות הקפה החדשות ניתן להשיג בחנויות הבוטיק של Nespresso בקניון רמת אביב, בכיכר המדינה, בפתח תקווה (קריית מטלון), במתחם ממילא בירושלים ובבוטיק החדש בגרנד קניון חיפה.

ניתן להזמין גם באמצעות הטלפון, או באתר האינטרנט www.nespresso.co.il

הקרדיט לצילומים היפהפיים בפוסט זה מגיעים לצלם: בועז לביא