מתכון קייצי לארטיק מלון ודבש

החופש הגדול בעיצומו ואיתו מגיע גם החום הכבד שגורם לכולנו רק לרצות להצטנן ולהתרענן. "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית, מציעה מתכון מרענן שגם הילדים יאהבו – ארטיק מלון ודבש. הארטיק פשוט להכנה, טעים ובריא.

מתכון לארטיק מלון ודבש של חוות דרך התבלינים. צילום הדס ניצן

מצרכים:

מלון קטן

2 כפות דבש

גרנולה פקאן

*ניתן להוסיף עלי נענע טריים/ יוגורט

 

אופן ההכנה:

·         מקלפים את המלון וחותכים לקוביות.

·         מכניסים לבלנדר, אפשר גם בלנדר מוט, את קוביות המלון והדבש (ואת עלי הנענע או היוגורט, במידה              ובחרתם להוסיף).

·         מערבבים עד לקבלת מחית.

·         שמים כף גרנולה-פקאן בתחתית כלי לארטיקים (או אפילו בכוס חד פעמית שיש בבית).

·         שופכים על הגרנולה את תערובת המלון והדבש.

·         שמים במרכז התערובת מקל חד פעמי או כפית.

·         מכניסים למקפיא, ממתינים כמה שעות להקפאה מלאה, מוציאים מהכלי – ובתאבון!