מתכון ספגטי רוזה קליל ומהנה

שלום קוראים לי מעיין סופר, אני גרה ברמת הגולן בבית נחמד עם  שני אחים, אחות אחת וההורים שלי…  אני החלטתי לכתוב את הבלוג שלי על מתכונים למאכלים, כי אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות, אם זה לעזור לאבא או אמא שלי לבשל ארוחת ערב, או להכין עוגה לקינוח ביום שישי, זה משהו שאני נהנית לעשות ובאמת מרגישה שאני טובה בזה.

בבלוג הראשון שלי החלטתי לכתוב על מתכון של ספגטי ברוטב רוזה, המתכון פשוט והמנה מפנקת ומהנה, לכל המשפחה.

maayan1

מרכיבים:

  • 1.5 סלסלות פטריות.
  • 500 מ"ל שמנת לבישול.
  • 2 כפות רסק עגבניות.
  • שמן זית.
  • חבילת ספגטי.
  • 3 שיני שום.
  • 2 בצלים.
  • מלח ופלפל לפי הצורך.

maayan4

אופן ההכנה: 1. להרתיח סיר עם מים. 2. כאשר המים רותחים מכניסים את הפסטה למים הרותחים ומודדים כ-8 דקות עד שהפסטה מוכנה. מסננים את הפסטה ושמים אותה בצד.

maayan5

3. חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים אותו במחבת עם מעט שמן זית. 4. חותכים את השום לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת עם הבצל. 5. לאחר מכן חותכים את הפטריות ומוסיפים גם אותן למחבת עם הבצל והשום. 6. לאחר שהבצל מזהיב והפטריות מצטמקות ומאבדות חצי מנפחם, מוסיפים את השמנת לבישול ואת הרסק עגבניות ונותנים להכל להתבשל עוד כמה דקות ביחד.

maayan2

7. מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים. 8. אוכלים ונהנים

maayan3

 ארוחה כיפית לכל זמן, ארוחה חמה ליום קר, כייף לאכול עם המשפחה או עם החברים.