מתכון לתשעה באב- אליה משתפת

בחורה עם מחשב נייד

אז תשעה באב.. תמיד האנשים מסביבי דואגים שלא יהיה מה לאכול ומה נעשה ללא בשר?! בתור חובבת בשר מושבעת האמת שאני לא כל כך דואגת.

ואני צוחקת לעצמי בראש יש דגים כל כך טובים רק אם נדע להכין אותם בצורה טובה זה יוצא מדהים אז מי אמר שאין מה לאכול בתשעה באב? הצחקתם אותי!

אני שמחה לשתף אתכם  במתכון לדג מבושל של יום יום כן, של יום יום ולא של ארוחת שישי.

המתכון שלי לדג של ארוחת שישי שונה לגמרי ואצרף לכם אותו בהמשך חכו בסבלנות.

אז המתכון הוא כזה דג אליה

מרכיבים:

6 חתיכות פילה דניס טרי

רבע כוס שמן קנולה

1גמבה אדומה

3 פלפלים חריפים אדומים טריים וגדולים

2 גזרים

4 עגבניות מקולפות טריות

5 תפוחי אדמה אדומים

1 ראש שום

1 צרור כוסברה

1 כף פפריקה חריפה

מעט כמון

כפית גדושה של מלח

נקלף את הירקות ונחתוך אותם בצורה שאתם אוהבים נאדה את הירקות יחד עם השמן והתבלינים על הלהבה הגדולה זמן של כ5 דקות לפחות.

נוסיף 2 כוסות מים . וניתן לירקות להתבשל כ20 דקות ולאחר מכן נוסיף את הדגים ל10  דקות בלבד! פרט חשוב מאד שימו לב שהדגים אינם צריכים בישול ארוך יותר אחרת הדג מתפרק וחבל. בזמן שהדג מתבשל לו ניקח כף ונעביר קצת רוטב מעל הדג נחזור על הפעולה 3 פעמים לפחות בזמן שהדג מתבשל לו.  נכבה את האש וניתן לדג עוד כ3 דקות לפני ההגשה לנוח עם המכסה עליו. וזהו הדג שלנו מוכן והוא יוצא סופר מושלם מומלץ להגיש עם חלה או לחם שלם של פעם

תכינו וספרו לי איך היה וכמובן אם אהבתם אל תשכחו ללחוץ "like" מקווה שתאהבו באהבה אליה.