מתכון לסלט אוליביה רוסי בהגשה מיוחדת- עם מאסטר שף

בוקר אור,


מתכון לסלט אוליבייה רוסי בהגשה מודרנית

המותג מאסטר שף משתף לכבוד הנובי גוד מתכון לסלט אוליבייה הרוסי המפורסם בהגשה מודרנית ומיוחדת.
שנה אזרחית שמחה לכולם!

מרכיבים ל-4 מנות אישיות:
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
500 גרם חזה עוף
4 ביצים קשות
4 מלפפונים חמוצים
1/2 קופסת אפונה ירוקה משומרת
1 תפוח ירוק מקולף (אופציונלי)
1/2 כפית מלח, או לפי הטעם
1/4 כפית פלפל שחור, או לפי הטעם
1/2 צנצנת מיונז מאסטר שף
קישוט:
עלי פטרוזיליה

אופן הכנה:
1. מבשלים ביחד את תפוחי האדמה והגזרים עם הקליפה עד שהם מתרככים.
2. מבשלים בנפרד את חזה העוף עד שהוא מתרכך.
3. מקלפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות.
4. חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
5. מקלפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות.
6. חותכים את המלפפונים החמוצים והתפוח לקוביות קטנות.
7. מעבירים את כל המרכיבים החתוכים לקערה גדולה, מוסיפים את המלח, הפלפל והמיונז ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים את התיבול.
8. מעבירים את הסלט ל-4 רינגים אישיים שמונחים על צלחות הגשה ומהדקים היטב.
9. מוציאים את הרינגים, מקשטים את הסלט בעלי הפטרוזיליה ומגישים.