לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, מותג ברילה מפנק במתכון של ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות שהכינה רחלי קרוט.
צלם אסף אמברם
מצרכים ל-8 מנות :
1 בצל לבן, קלוף
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
2 זוקיני ירוקים או קישואים
3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת
1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים)
3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
מלח ופלפל שחור
להגשה:
גבינת פרמזן מגורדת דק
אופן הכנה:
– קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
– בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך.
– חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.
– מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים.
– מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים.
– מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.
– מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.
חג שבועות טעים ושמח !!!!
ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ
מתכון להכנת ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות
מתכון טעים וגם מרשים להכנת ריזוטו מפסטה קטנה עם ירקות ירוקים וגבינות המתאים לשולחן חג השבועות

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0