המותג מאסטר שף מציע מתכון להכנת משולשי טורטייה אפויה, פרווה. לארוחה קלה להכנה, טעימה, ומהירה. מתאים לארוחת ערב מהנה לכל המשפחה או סתם כנשנוש.
מצרכים:
3 יחידות טורטייה מאסטר שף
300 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס טבעות זיתים
לציפוי:
ביצה טרופה
פירורי לחם זהב או פאנקו שום מאסטר שף
צילום מאסטר שף
אופן ההכנה:
- חוצים כל טורטייה לחצי, מקפלים כל חצי לצורת משולש, ממלאים כל משולש בגבינה ובזיתים. טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם (בדיוק כמו שעושים שניצל).
- מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, כשהחלק המקופל מופנה כלפי מטה, מרססים במעט שמן ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות ל-15 דקות.
- מגישים בליווי ירקות טריים וגבינות שהילדים אוהבים.
בתיאבון!!!
ערכה: נדיה היבא
המתכון באדיבות מאסטר שף
צילומים באישור שימוש היחצ