מתכון להכנת טירמיסו עם פודינג גרגירי וניל בסגנון איטלקי

הפעם תכינו בקלי קלות את עוגת הטירמיסו בסגנון איטלקי שכולם כל כך אוהבים ותרשימו את האורחים שלכם לא רק בארוחת החג.

מאסטר שף מציג טירמיסו עם גרגירי וניל צלם אסף אמברם

הפעם תכינו בקלי קלות את עוגת הטירמיסו בסגנון איטלקי שכולם כל כך אוהבים ותרשימו את האורחים שלכם לא רק בארוחת החג.
המותג מאסטר שף, מציע לרגל השקת פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים, מתכון להכנת מנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל.
מתאים לכל ארוחה חגיגית ולאירוח.
זהירות זה ממכר!

מאסטר שף מציג טירמיסו עם גרגירי וניל
צלם אסף אמברם

חומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ:
המתכון באדיבות המותג מאסטר שף
לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה
1/2 כוס חלב
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי
לבסיס:
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי
להגשה:
אבקת קקאו
מאסטר שף – פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתיים
צילום יחצ

הוראות הכנה:
1. מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
2. מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה. טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
3. מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
4. מעבירים למקרר למשך הלילה.
5. לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.
ו……בתאבון!

חג שבועות טעים ושמח!!!

ערכה: נדיה היבא
הצילומים באישור שימוש היחצ