משקפי השמש החדשים שכדאי להכיר

משקפיים בעבודת יד תוצרת איטליה לרכישה אונליין, המשקפיים הנחשקים של מייקל קורס בישראל, פופ אפ טרנדי לריי באן ומשקפיים מדליקים לילדים

בחורה עם מחשב נייד

קוואטרוצ׳נטו

שרון עזרא, ישראלית בוגרת שנקר נסעה לאיטליה להגשים את החלום ועבדה בתעשיית האופנה במילאנו, עד שהחליטה לפנות לדרך עצמאית. במהלך שהותה באיטליה הכירה את בן זוגה האיטלקי וביחד הקימו את המותג Quattrocento המציע משקפיים איכותיים המיוצרים כולם באיטליה בעבודת יד. את המשקפיים ניתן לקנות רק אונליין ובכך נחסכות עלויות לוגיסטיות והמחיר תחרותי ביחס למשקפיים באיכות דומה.

בקולקצייה משקפי שמש וראיה לנשים וגברים. החזון של המעצבים הוא להחזיר את מלאכת עיצוב וייצור המשקפיים לאומנים ובעלי מלאכה מקצועיים בניגוד לייצור ההמוני המקובל היום.

"משקפיים הם הצהרה" אומרת שרון עזרא "אנשים יכולים ללבוש את אותם הבגדים כל השבוע, אבל אם יחליפו את המשקפיים זה ישנה את המראה כולו. הדבר הראשון שאנשים מסתכלים עליו כשהם פוגשים מישהו בפעם הראשונה הם הפנים. אני הופתעתי לגלות כמה השפעה יש למשקפיים על הדרך בה אנשים רואים זה את זה"

מחיר: 105 יורו, עלות משלוח לישראל – 18 יורו (לקוראות שלנו, קוד למשלוח חינם – FREESHIPPING)

להשיג באתר Quattrocento 

משקפיים2

***

 מייקל קורס

משקפי השמש והראייה של מייקל קורס נחתו בישראל. עיצוב המשקפיים מבוסס על מוטיבים מוכרים מקולקציית הביגוד ובעיקר מהתיקים הטרנדים שאהובים על הפאשניסטות – תיקי מירנדה הצבעוניים. הקווים נקיים עם הזוהר והתחכום המתבקש כשמדובר בשם של מעצב על. בין הדגמים – משקפיים בעלי מסגרות חתוליות, משקפי טייסים, משקפי אוברסייז, מסגרות רטרו בהשראת שנות ה-70, פרופילים מנומרים ובהדפסי נחש, ידיות העשויות חוליות מוזהבות ועוד.

טווח מחירים: 700-1400 שקל

להשיג ברשת I-optic

משקפיים1

***

Gentel Monster

מותג חדש מבית היבואן דיוק אופטיקס, המקפיד לייבא מותגי משקפיים מצליחים ומקוריים מהעולם. מותג המשקפיים הדרום קוראני החדשני 'ג'נטל מונסטר' מגיע העונה לראשונה לישראל ומציע קולקציה צבעונית, ייחודית ומלאת שיק. הקולקציה כוללת מסגרות תלת מימדיות, אובאליות, חתוליות, מסגרות שלמות וחצאי מסגרות מחומרים שונים. הדגמים מאופיינים בשילובי צבעים, טקסטורות והדפסים טרנדיים (הדפסי חיות, הדפסים גראפיים ופרחים) ושילוב דיטיילים מעולם האומנות והתעשייה.

טווח מחירים: 1500-1800 שקל (למעט דגמי אספנים שנמכרים החל מ-3000 שקל)

להשיג בחנויות אופטיקה מובחרות

מותגים נוספים מבית דיוק אופטיקס – באתר

משקפיים

***

   House of Brands באירוקה

אירוקה מרחיבה את קולקציות המשקפיים של מותגי העל הבינלאומיים הנמכרים בחנויות הרשת, ומעבירה אותם למרכז כשלצידם נמכרים מותגי הבית. למותגים שכבר נמכרים ברשת (פראדה, ריי באן, ג'ימי צ'ו, דולצ'ה גבאנה, ג'וסי קוטור, מארק ג'ייקובס, גוצ'י, אוקלי ולקוסט) מצטרפים ארבעה מותגים טרנדיים חדשים – סלין, טיפני, דיור ורוי פייר, בכולם שמים דגש על מחירים נגישים ותחרותיים (הכל יחסי, כן?) לדגמים הכי חדישים וטרנדיים.

טווח מחירים קולקציית מותגים: 399-2,500 שקל

להשיג בסניפי רשת ERROCA

משקפיים5

שורה ראשונה  מימין לשמאל: סלין: 1,699 שקל, ג'ימי צ'ו: 2,199 שקל, שורה שניהמימין לשמאל: מארק ג'ייקובס 749 שקל, רוי פייר, 399 שקל, שורה שלישית מימין לשמאל: דיור: 1,899 שקל, טיפאני: 2,499 שקל

 ***

פופ אפ  Ray-Ban

בימים אלו נפתחים 10 מתחמי פופ אפ של מותג המשקפיים ריי-באן שעשה קמבק אופנתי מדהים בשנים האחרונות. במתחמים שהוקמו בשת"פ עם רשת אופטיקנה בקניונים מובילים, יוצגו דגמים חדשים של המותג (שמש וראייה) והם עתידים לפעול במשך כל הקיץ. הקונספט מגיע מהעולם, שם כבר קיימים מתחמי פופ-אפ של ריי-באן ועיצוב המתחמים זהה לזה שמקובל בעולם כשהמטרה היא לספק חווית קניה שונה ולהציע את הדגמים החדשים ומהדורות מיוחדות במקום בולט ומרכזי.

טווח מחירים (למשקפי שמש): 299-699 שקל

אופטיקנה בפייסבוק

משקפיים6

 *** 

Babiators

מותג משקפי שמש האהוב על יליד הסלבריטאים (או יותר נכון, על הוריהם דוגמת שרה ג'סיקה פארקר, קורטני קרדשיאן וניל פטריק האריס), המציע משקפי שמש טרנדיים בטוחים ועמידים ואחריות מלאה למקרה אובדן או נזק.

הקולקצייה מורכבת משלוש קטגוריות: משקפי טייסים לגילאי חצי שנה עד 7 בשתי מידות שונות, משקפי פולארויד, שמפחיתים סינוור ומחדדים את הצבעים, לגילאי חצי שנה עד 7 בשתי מידות שונות ומשקפי איסס (Aces), הדגם המגניב לגילאי 7-14. כל הדגמים חוסמים 100% מקרני  UVA ו-UVB, ובעלי עדשות עמידות וחסינות בפני ניפוץ או פגיעה אחרת. בנוסף, החברה מתחייבת לספק משקפיים חלופיים במקרה של אובדן או נזק שנגרם תוך שנה מיום הרכישה, בחינם (מותנה בהרשמה באתר תוך 30 יום מהקנייה).

מחירים: משקפי טייסים: 139 שקל,  משקפי פולארויד: 250 שקל, איסס: 195 שקל

להשיג באתר babiators.co.il ובחדר התצוגה בשד' רוטשילד 15, ת"א (קומה 2) 

משקפיים3

***

אופטיק ג'ונייר

חנות קונספט למשקפי ילדים, שמתמחה במשקפיי מותגים כמו של "גדולים". בחנות משקפי שמש וראיה עם דגש על חווית קניה נעימה לילד – משחקים, צעצועים ועיצוב צבעוני ושמח.

מחירים: החל מ-149 שקל

דיזינגוף סנטר (בסמוך לגשר הילדים)

משקפיים7

 

***

KONAFACEBOOK