משהו עם הלחם

סלט ביצים וסלט טונה במתכונים רעננים שהחברים התעקשו שאפרסם

בחורה עם מחשב נייד

בפיקניק ב- angel island המקסים, זכו שני סלטים שהכנתי ממה שהיה בבית להצלחה גדולה ולמרות שממש לא חשבתי שזה משהו שיכול לעניין, הוחלט בפה מלא סלט טונה ע"י החברים שחובה פוסט. הם טענו שזה ריענון נחוץ לסלטים הישנים ושהם נפלאים.

אז הרי גרסאותי לסלט ביצים וסלט טונה. תודה לכם חברים על התמונות, מרץ האכילה ועל הטיול…

סלט טונה

בכדי לקבל מרקם קרמי נחמד ללא מיונז, הוספתי לטונה גבינת עיזים רכה ושמן- זית

  • 2 קופסאות טונה בשמן זית- מסוננות
  • 3 גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • בערך 1/2 כוס גבינת עזים רכה
  • עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
  • צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

מערבבים הכל היטב. הכי טוב ללוש בידיים.

סלט ביצים

  • 6-7 ביצים קשות קלופות וקצוצות גס
  • 2 כפות עגבניות מיובשות בשמן- זית
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • מעט רוזמרין טרי קצוץ דק
  • חופן זיתים קצוצים גס
  • שמן-זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס

מערבבים כמובן והכי חשוב – זוכרים שאין חוקים.


לפוסט המקורי ב"ביסים"

לבלוג "ביסים" של הילה קריב

הילה קריב, ביסים
הילה קריב, למדה בישול בניו יורק ב- French Culinary Institute. בבלוג שלה, "ביסים", כותבת על אוכל, על אנשים ועל החיים.