500 גרם קוביות בשר (לצלי)
1.5 כוסות שעועית לבנה (של סנפרוסט) מופשר
1.5 כוסות חומוס (של סנפרוסט) מופשר
1 כוס עדשים שחורות שטופות ומסוננות
15 עגבניות שרי חצויות
2 מקלות סלרי פרוסים
1 רסק עגבניות קטן
1 כף פפריקה
1/2 כפית כורכום
מלח (לפי הטעם – בערך כף)
4 כפות שמן קנולה
מים
להכנה:
1. בסיר לחץ (הכי טוב לבשל בסיר לחץ, הכי מהיר ומתבשל היטב), לחמם את השמן. להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד השחמה משני הצדדים.
2. להוסיף לסיר את הסלרי והעגבניות ולערבב. להמשיך לטגן עוד 2 דקות יחד.
3. להוסיף, את הקטניות כולם ולערבב. להוסיף את רסק העגבניות, המלח והתבלינים ולערבב. להוסיף מים עד לגובה המקסימום בסיר ולהביא לרתיחה.
4. לבדוק טעמים, להנמיך את להבת הגז, לסגור את סיר הלחץ ולבשל שעה.
יש שיאהבו עם אורז לבן, יש עם קרוטונים. אני אוהבת את זה כך. מושלם!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!