מרק עדשים כתומות

מרק עדשים כתומות, פשוט, מהיר והכי חשוב טעים ומחמם לימות החורף הקרים

DSC_0928למצרכים:

1.5 כוסות עדשים כתומות שטופות ומסוננות.

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום פרוסות

250 גרם דלעת מגורדת על פומפייה גסה

1 כף גדושה פפריקה מתוקה

1 כף מלח (או לפי הטעם)

1 כפית תבלין צ'ילי יבש

3 כפות שמן זית

6 חוטי זעפרן (לא חובה)

10-12 כוסות מים

להכנה:

1. לטגן בצל עד שקיפות בשמן זית. להוסיף את הדלעת המגורדת והשום, לטגן יחד 5 דקות.

2. להוסיף את העדשים. לערבב יחד ולטגן עוד 2-3 דקות.

3. להוסיף את התבלינים, הזעפרן, את המים ולבשל יחד 45 דקות.

4. כל כך פשוט…. להוסיף קרוטונים, שקדי מרק, אורז לבן, יש מי שאוהבים לימון ולאכול. בתאבון!

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב