למצרכים:
1 כוס עדשים כתומות שטופות
1 בצל קצוץ
2 עגבניות קטנות קצוצות קטן
2 שיני שום קצוצות
שמן זית
1.5 ל' מים
חצי כפית כורכום
1/3 כפית כמון
מלח (לפי הטעם)
1 כף פפריקה
לינק לסרטון הכנת המתכון:
אין מרק יותר מזמין, עשיר, טעים ומזין ממרק עדשים. מתכון קל, פשוט ומהיר שמחמם את הבטן, את הלב וגורם לכם מיד להתאהב 🙂
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?