1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
2 גזרים קלופים ופרוסים
חתיכת דלעת (בערך 300 גרם)
1 כוס עדשים כתומות
מים
1 כף סוכר
2 כפות אבקת מרק (הפעם כן)
מלח – לפי הטעם
להכנה:
1. לשים את כל הירקות והעדשים בסיר ולכסות במים. להביא לרתיחה ולבשל עד שהירקות יתרככו.
2. להוסיף את אבקת המרק המלח והסוכר ולבשל עוד 10 דקות.
3. בעזרת מוט מעיכה למעוך את תכולת הסיר היטב. המרק מסמיך ומקבל צבע כתום משגע.
4. לתת רתיחה של עוד 5 דקות ולהוריד מהגז.
5. הולך נפלא עם קרוטונים או כל תוספת אחרת.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!