למצרכים:
שאריות של דגים (ראש+אידרה) ועוד 2 חתיכות של דג מפורק לפי בחירה (אני הכנתי עם סלמון טרי)
1 כרשה חתוכה לפרוסות
1 בצל קצוץ
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
1 ק"ג עגבניות שרי מרוסקות
4 כפות שמן זית
1/2 כוס יין לבן
1 כף גרגירי כוסברה
1 כפית פלפל לבן
1 כף מלח
2 ענפים של טימין טרי
4 כוסות מים רותחים
להכנה:
בסיר כבד לחמם שמן זית עד שיעלה מעט עשן. להוסיף את הבצל והכרשה ולטגן עד שיזהיבו. להוסיף את הגזר ותפוחי האדמה ולערבב יחד. לטגן עוד 2-3 דקות ולהוסיף את התבלינים (גרגירי הכוסברה, הטימין, המלח, הפלפל הלבן). להוסיף את היין הלבן. לבשל 2-3 דקות. להוסיף את עגבניות השרי. שוב לבשל עוד מספר דקות. להוסיף את המים ולהרתיח הכל. להוסיף את הדגים הראש והאידרות ולבשל הכל יחד על אש קטנה 20-25 דקות. לבדוק טעמים ולתקן אם צריך.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!