מרקחת אשכולית אדומה ווניל

מרקחת של אשכולית אדומה ווניל, ההוכחה הניצחת שמר יכול להיות מתוק! מושלם לאוהבי הקמפרי והאשכוליות בכלל

ריבת אשכוליות אדומהלמצרכים:

4 אשכוליות אדומות שלמות (עם הקליפה) – בערך 2 ק"ג

2 כוסות סוכר

1 מקל וניל – לפתוח אותו להוציא את תכולתו אך לשמור גם על המקל

להכנה:

1. לחתוך את האשכוליות כולל הקליפה (לא לקלוף אותך) לקוביות. לשים בסיר גדול וכבד.

2. להוסיף מעל האשכוליות את הסוכר, תכולת הווניל ומקל הווניל (אחרי הבישול נוציא אותו) ולהביא לרתיחה. לערבב יחד.1526395_10204259565784126_3016170997157890272_n

3. לבשל על אש קטנה למשך שעה-שעה וחצי עד שכמעט ואין נוזלים, הנוזלים שנותרו הסמיכו והפרי רך.

4. להוציא את מקל הוניל, ולשמור בקופסא סגורה במקרר.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב